• Forumu kullanabilmek için lütfen üye olunuz. 😊

Target not created hatası

Herkese merhabalar Keil ile MA35D16F90 chipimi debug etmeye çalışıyordum fakat aldığım hataları sizlerle paylaşmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlk olarak ARM Compilerımı v5.06 update 7 yaptığımda build ekranında 28 tane hata alıyorum.

Screenshot_9.png

ARM Compiler'ı v6.18 yaptığımda ise sadece 1 tane hata alıyorum, internette çözümlere baktım fakat hiçbiri işe yaramadı.
Screenshot_10.png

Normalde Keil üzerinden değil web sitesinde NuEclipse üzerinden de gösterildiği için nuEclipse ile de denedim fakat orada da ne zaman proje oluşturmaya kalksam bana sahip olduğum çipi soruyordu ve benim çipimde seçenekler arasında bulunmuyor. Bulunan çip aileleri genelde M0, M4, M7 gibi aileler benimkisi ise A-35 olarak geçiyor.

Argeolog

Admin
Yetkili
Merhaba sizin işlemci 64 bitlik yüksek performans işlemcisi olarak yer alıyor. Keil nuvoton icin 32 bitlik islemcileri ve bazı işlemci ailelerini destekliyor diye biliyorum. Diğer işlemci ailelerine yazılım yapmak istiyorsaniz ya keil lisansı satin almalisiniz veya Nu eclipse uygulamasi ile free olarak kullanabilirsiniz.

Merhaba sizin işlemci 64 bitlik yüksek performans işlemcisi olarak yer alıyor. Keil nuvoton icin 32 bitlik islemcileri ve bazı işlemci ailelerini destekliyor diye biliyorum. Diğer işlemci ailelerine yazılım yapmak istiyorsaniz ya keil lisansı satin almalisiniz veya Nu eclipse uygulamasi ile free olarak kullanabilirsiniz.
Teşekkürler dediğinize baktım ve doğru maalesef keil üzerinden yapamıyorum Nu Eclipse'e tekrardan geçtim ve github kısmından template dosyasını indirerek hazır kodlara ulaştım fakat şöyle bir sorunum oldu şu anda da arm family ve architecture kısımlarını ekran görüntüsündeki gibi seçtiğimde build esnasında hata alırken arm family kısmını cortex-m4 ve architecture'ı toolcahin default yaptığımda build esnasında bir problem olmuyor fakat benim işlemcim bildiğim kadarıyla cortex-a35, cortex m-4 değil bu konuda bir fikriniz var mıdır ? Teşekkürler
Screenshot_13.png